Cautare

8049 de rezultate pentru "accident rutier lasaliste in 25 10 2009 seara" (3.37 secunde)
Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Cum sa eviti aglomeratia din Bucuresti cand pleci in vacanta de 1 Mai. VEZI RUTE OCOLITOARE In acest sfarsit de saptamana, foarte multi bucuresteni sunt tentati sa iasa din Capitala, in minivacanta de 1 Mai.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Potrivit unui anunt al postului, ar fi vorba despre un jurnal de stiri ce va fi difuzat zilnic, in acest interval orar.
• Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca este destul de multumit de rezultat, subliniind insa ca unii jucatori nu au reactionat asa cum si-ar fi dorit el.
Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp. Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice.
A limentatia sta la baza sanatatii, prin modul in care stim sau nu sa o facem prin prisma ratiunii, si nu doar a pornirilor instinctuale. ... Pentru curatirea organismului de substantele daunatoare acestuia, introduse in corp prin alimentatia curenta, trebuie sa se tina seama de cateva reguli usor de respectat.
In sedinta Comisiei de Dialog Social din data de 30 iulie 2009, secretarul de stat Valentin Preda (foto), in calitate de presedinte al Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a mediat conflictul izbucnit intre reprezentantii FNPFTRR-Federatia Nationala Patronala a Formatorilor din Transportul Rutier din Romania, FNSSR-Federatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania, Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania si minister.
Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Medicul a precizat ca este multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu. ... Doctorii locali au facut tot ce era necesar in astfel de situatii. Am discutat cu seful sectiei in care este internat Mister.
Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite usor, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin, joi seara, pe DN1, la iesirea din Ghimbav spre Codlea, judetul Brasov, de o alta masina care circula regulamentar, traficul in zona fiind blocat pe un sens timp de doua ore.
In cazul unor incidente la meci fortele de ordine ar fi fost puse intr-o situatie imposibila de a evacua stadionul. Insa sa lasam in spate parerile mele personale si sa revenim la afirmatia presedintelui galatean cum ca presa ar fi de vina.
Masina manelistului Tzanca Uraganu, un Ferrari, a fost implicata intr-un accident rutier, vineri seara, in Bragadiru. Conform unor surse, la volan era fratele manelistului.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Aceasta inseamna, in prima instanta: ... In fapt, doar taierea cheltuielilor bugetare presupune reducerea unei nevoi de finantare, dar nu presupune un plus de bani la buget, deci nu avem ce reorienta spre investitii.
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
google-analytics.com